PORTFOLIO | FOTOGRAFIE
Contact

Uniek, creatief, professioneel en persoonlijk

Van Kleef Photography staat op het gebied van fotografie én video voor u klaar! Zowel voor zakelijke als particulieren klanten kunt u mij inschakelen voor het vastleggen van uiteenlopende opdrachten zoals: Vastgoed & interieur - Bedrijfsonroerendgoed - Portretfotografie voor bedrijven & particulieren. Om zeker te zijn dat ik kwaliteit en continuïteit kan waarborgen maak ik hiervoor gebruik van de nieuwste technologieën.

Ook het maken van unieke sfeerimpressies of reportages van bijvoorbeeld: vergaderingen, evenementen of de introductie van een nieuw product, behoren bij mij tot de mogelijkheden. Zoekt u naar een beeldredacteur of -adviseur? Ik help u graag bij het vinden van een treffende beeldstrategie of het visualiseren van uw corporate identity door middel van fotografie of video. Hier wil ik vooral uniek, creatief, professioneel en persoonlijk duidelijk in terug laten komen.

PORTFOLIO | FOTOGRAFIE

Uniek, creatief, professioneel en persoonlijk

Van Kleef Photography staat op het gebied van fotografie én video voor u klaar! Zowel voor zakelijke als particulieren klanten kunt u mij inschakelen voor het vastleggen van uiteenlopende opdrachten zoals: Vastgoed & interieur - Bedrijfs onroerend goed - Portretfotografie voor bedrijven & particulieren. Om zeker te zijn dat ik kwaliteit en continuïteit kan waarborgen maak ik hiervoor gebruik van de nieuwste technologieën.

Ook het maken van unieke sfeerimpressies of reportages van bijvoorbeeld: vergaderingen, evenementen of de introductie van een nieuw product, behoren bij mij tot de mogelijkheden. Zoekt u naar een beeldredacteur of -adviseur? Ik help u graag bij het vinden van een treffende beeldstrategie of het visualiseren van uw corporate identity door middel van fotografie of video.